Informatiebijeenkomsten

Alle informatiebijeenkomsten van dit schooljaar zijn geannuleerd. Als u graag wilt kennismaken met onze school, kunt u contact opnemen via info@vrijeschoolhelianthus.nl voor een individuele afspraak.

De Vrije School Heerlen is een gewone basisschool met een bijzondere pedagogisch didactische visie. Dit betekent dat wij ons onderwijs anders inrichten dan de reguliere basisscholen. Wij vinden het van belang u van tevoren goed te informeren over onze achtergronden. Regelmatig organiseren we daarvoor informatiebijeenkomsten. De schoolleider geeft een inleiding op het vrijeschoolonderwijs, een rondleiding door de school en gaat tot slot in op vragen en opmerkingen (s.v.p. zonder kinderen).

Informatiebijeenkomsten 2020-2021

Woensdagavond 25 november  19.30-21.00u
Donderdagavond 26 november  19.30-21.00u
Woensdagavond   13 januari 2021  geannuleerd
Woensdagavond  10 februari  geannuleerd
Woensdagavond 17 maart geannuleerd
Woensdagavond 21 april geannuleerd
Woensdagavond 19 mei geannuleerd
Woensdagavond 16 juni geannuleerd

Bijzondere activiteiten

* Informatie ochtend/avond:
De schoolleider geeft een inleiding op het vrijeschoolonderwijs, een rondleiding door de school en gaat tot slot in op vragen en opmerkingen (s.v.p. zonder kinderen).

* Bijzondere activiteiten:

Normaal worden er elk schooljaar een bazaar en een doedag georganiseerd, of deze doorgaan is nog niet zeker. Bij deze activiteiten zal in één van de lokalen specifiek aandacht gegeven worden aan de achtergronden van het onderwijs (tentoonstelling, PR-materiaal om mee te nemen, mogelijkheid tot gesprek, beantwoording vragen).